П`ятниця, 29.03.2024, 12:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Іванівський ліцей №2 Іванівської селищної ради Херсонської області

Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 26 » Тиждень початкових класів
13:01
Тиждень початкових класів

«Не забуваймо, що в школі
                                                                                        Дитина не лише навчається,
                                                                                        В школі вона живе» 
                                                                                        В. Сухомлинський
З 16 по 20 квітня 2018 року в школі пройшов тиждень початкових класів «Шкільний калейдоскоп». Заходи тижня охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими та корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. У цей період навчальні класи молодших школярів були схожі на бджолині вулики. 
Вчителі доклали зусиль, щоб кожен день тижня був для дітлахів цікавим, веселим, плідним і яскравим. Хлопчаки та дівчатка разом із своїми наставниками здійснили подорож до чудової країни дитинства, де живе добро, любов, радість, та отримали насолоду від цікавих миттєвостей шкільного життя. 
Вже в перший день тижня від самого ранку перший поверх, де знаходяться класи наймолодших школярів наповнилась барвистими кольорами традиційного українського вбрання. На лінійці, приуроченій відкриттю тижня, казкові герої Буратіно і Мальвіни ознайомили присутніх із його заходами.
Протягом тижня дітлахи мали змогу показати себе справжніми мудрецями та чомусиками. Школярі змагались за звання кращих знавців казок та секретів природи, говорили наввипередки скоромовки та виказували свою кмітливість знаннями народних прислів’їв та приказок. А любителі загадок підготували для однокласників власноруч виготовлені кросворди та ребуси пов’язані з рідною мовою. 
Велику зацікавленість учні проявили до участі в інтелектуальній математичній грі «Математика – цариця наук», в ході якої дитячі збірні команди продемонстрували набуті знання з точної науки. 
У передостанній день навчального тижня діти зазвичай приходять до школи з певною втомою, навіяною чи то насиченими подіями уроками, чи то передчуттям близьких вихідних. Але це точно не про наших учнів. Та й тема четверга – День здоров’я, - просто не могла залишити осторонь нікого. Бо тут і спортивні змагання, і першість по стрибках на скакалці, рухливі ігри «Грайлики», «Не загуби м’яча»,«Стрибки в мішках», «Передача м’яча», «Збери урожай», «Біг в парах». 
Закінчився тиждень уявною подорожжю «Моя країна – Україна». Цього дня кожен учасник мав змогу презентувати свої таланти та творчі здобутки. Діти з вчителями творили тематичні колажі «Моя Україна». 
Заходи тижня початкових класів, проявлена цікавість до них зі сторони дітей, довели, що вчителі молодшої ланки Дереза М.В., Трохименко І.А., Назаренко Є.М., Шип І.В. – справжні фахівці своєї справи, а їхні вихованці розкрили багато ще не звіданих досі талантів. 

Переглядів: 421 | Додав: MarinaDzugan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0