Субота, 27.04.2024, 02:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Іванівський ліцей №2 Іванівської селищної ради Херсонської області

Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 10 » Тиждень дитячої та юнацької книги
13:58
Тиждень дитячої та юнацької книги

                                                                                                                                                                                                                                                                         

               Книга – це найбільше відкриття людства. Щоб чогось добитися в житті, потрібно бути грамотною, професійно підготовленою, духовно багатою людиною, і в цьому допомагає армія бібліотекарів, що служать у храмах науки.
З метою прищеплення учням любові до книжки, дбайливого ставлення до неї, виховання потреби в читанні з 2 по 6 квітня 2018 року в Іванівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 проходив тиждень дитячої та юнацької книги. Протягом тижня було проведено чимало цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності, в бібліотеці оформлено тематичні книжкові виставки та куточки.
У перший день тижня для учнів 7-9 класів була проведена «Першоквітнева вікторина», так як школа є невичерпною скринькою гумору, а для учнів 5-6 класів, у день народження відомого казкаря Г.Х.Андерсена, була проведена « Гра-подорож казками Андерсена», де учні згадували подробиці казок, відповідаючи на питання вікторини, подорожуючи тою чи іншою казкою Андерсена. 
До 100 річчя від дня народження Олеся Гончара для учнів 7-9 класів був проведений літературний урок «Бережіть собори душ своїх». У п’ятикласників та шестикласників пройшла літературна година « Легенди України», під час якої діти знайомилися з легендами про рослини, тварин та птахів України, аналізували та порівнювали прочитані легенди.
Для молодших школярів (1-4 класи) проведена вікторина «З казкової скриньки», під час якої учні змагалися за звання кращого знавця казок та свята «Дім без книги, як день без сонця», метою другого заходу для початкових класів було виховання у дітей любові до книги, прищеплення навичок бережливого поводження з нею, залучення до самостійного читання.
Протягом тижня були проведені конкурси: «Моя закладка до книги найкраща» (1-4 кл.), «Моя перша книжечка» (5-9 кл.); малюнків - «В малюнках казка знову ожива» (1-4 кл.) та «Книга в моєму житті» (5-9 кл.),
Тиждень дитячої та юнацької книги був насиченим, змістовним та цікавим. Усі заходи, які були проведені, сприяли активізації творчої діяльності дітей, любові і поваги до книг. Активні учасники на загальношкільній лінійці були нагороджені грамотами.

Переглядів: 363 | Додав: MarinaDzugan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0